Kako snimiti video koji će Vam donijeti rezultate?

Jedan od najboljih i najpristupačnijih kanala za brendiranje je snimanje video materijala.  Snimajte korisne video materijale jedan put tjedno i za šest mjeseci ćete ostvariti uspjeh "preko noći".  

 
Kako snimiti video koji će donijeti rezultate i privući prave ljude?  
 
Za početak ono što morate znati je da Vam nije potrebna nikakva posebna oprema.  Da ponovimo još jednom - nije Vam potrebna nikakva posebna oprema. Ne treba Vam ludo dobra kamera, mikrofon, rasvjeta itd.  Ništa od toga Vam nije potrebno.  To je stepenica na kojoj u startu mnogi padaju i nikada ni ne započnu jer vjeruju da trebaju imati ne znam što od opreme.  Istina je daleko od toga.  Što Vam je potrebno?  Dovoljan Vam je smartphone (pametni telefon) kojeg već posjedujete i osmijeh kojeg također već posjedujete.
 
Što će Vam biti od pomoći u snimanju dobrog videa?  Selfie štap je od jako velike pomoći.  Također pazite kako ste okrenuti, gdje Vam je izvor svjetlosti.  Nikada nemojte dozvoliti da Vam je izvor svjetlosti iza leđa jer ćete tada Vi biti jedna crna silueta na videu, izvor svjetlosti neka je uvijek ispred Vas.  Čini se logično no mnogi taj dio previde kod snimanja.
 
Dakle tehnikalije smo savladali, većinu već imate.  No da biste snimili kvalitetan sadržaj potrebno je pridržavati se četiri točke prilikom svakog snimanje.  Koje su to točke koje morate ispunjavati?  Pogledajte u videu u nastavku ovog članka.
 
 
Jesu li Vam ove informacije bile korisne?  Napišite u komentarima.     

Kliknite na jednu od ovih ikona niže i podijelite informacije i s drugima u Vašem timu koji bi ih također voljeli čuti.

Javite nam se s komentarima

Image verification