Što kada Vam kažu "ja nisam prodavač"?

sto kada vam kazu ja nisam prodavacTrudite se, pričate o poslovnoj prilici i osoba vam kaže "ali ja nisam prodavač"?  Što krivo radite u toj situaciji i kako to možete spriječiti ubuduće. 

Prva stvar koju trebate napraviti je proanalizirati na koji način razgovarate s osoboma jer je očito to da oni vas vide kao prodavača iako se trudite ne biti.  Pričate li o proizvodima/usluzi dok pričate o poslovnoj prilici?  Nudite li ih?   Ono što je sigurno, nikada nemojte miješati prodaju proizvoda/usluge s poslovnom prilikom.  Striktno to odvojite.  Ako preporučate nekome nešto, ne spominjite posao i obrnuto.  Kada nudite sve u jednom, tada obično dobijete taj komentar.

Druga važna stvar je ta "kako" nudite posao. Prezentirate li vi osobno ili koristite alat za to?  Ako prezentirate, pod hitno prestanite to raditi i počnite koristiti alat koji će to raditi umjesto vas. Kakav taj alat treba biti?  Saznajte iz videa niže u kojem sam detaljno pojasnila.Jesu li Vam ove informacije koristile?  Napišite u komentarima.

Javite nam se s komentarima

Image verification