Kako ćete ponuditi poslovnu priliku konobaru/konobarici? (skripta)

konobarMoje prvo pitanje je znate li zbog čega biste se obratili konobaru/konobarici?  Tu postoje dvije činjenice – prva, osobe koje rade tu vrstu posla su komunikativne i ono što je druga činjenica je da vrlo malo njih voli posao koji radi (većini njih to nije bilo u planu)

No bez obzira što su potencijal za vašu poslovnu priliku, ono što trebate imati na umu je da se trebate obratiti samo onima koji vas se dojme svojom uslugom, osobnošću, komunikacijom – ukratko oni koji su vaš avatar.

Na koji način im se možete obratiti i započeti komunikaciju da saznate jesu li otvoreni za novu poslovnu priliku.

Hvala vam puno, kako se zovete?  Darko?   Darko, zaista usluga Vam je bila vrhunska ne dešava mi se često da me ovako posluže, interesira me, biste li bili otvoreni za dodatni posao ako se ne bi uplitao s ovim što trenutno radite?  Mogli biste nastaviti raditi što radite a ja bih Vam pokazao kako biste mogli ekstra zaraditi.  Biste li bili otvoreni čuti o čemu se radi?

Nakon što vam odgovore „da“, neka vam zapišu svoj broj telefona i poslije ih nazovite da biste se dogovorili za termin koji odgovara i vama i njima. 

Ono što nikako ne smijete napraviti je da im počnete pričati o poslovnoj prilici dok ste u kafiću/restoranu.  Mogli biste ih uvaliti u nevolje a i nemate dovoljno vremena, stoga nikako to niti ne započinjite nego samo uzmite njihov broj telefona i javite im se povratno.

Ako niste skloni razgovorima s osobama koje srećete inače u životu i obraćanju nepoznatim osobama,  preuzmite besplatnu edukaciju i naučite kako ćete izgraditi svoj posao online i postići s vremenom da vas potencijalni suradnici samostalno kontaktiraju i traže suradnju s vama.

 

Je li vam ovaj tekst koristio?  Podijelite ga klikom na jednu od ikona ispod ovog teksta da i drugi imaju priliku naučiti i napišite vaše komentare niže.

 

anita 2_1Lajkajte me i pratite na Facebook stranici

Zatražite prijateljstvo na mom Facebook profilu

Ako tražite mentora, pogledajte ovdje


Aleksandar Nedeljkovic

Vec danas sam isprobao ovo i dogovorio termin za skype Vrlo jednostavan i sjajan nacin da zapocnemo pricu sa kelnerom/konobarom Hvala puno sto ste nam pruzili vrednost
----------------------------------------------------
anita 2 Wow, to se zove AKCIJA! Bravo Aleksandar, tako se to radi! Jer nije poanta samo naučiti nego i primjeniti. Svaka čast!


Javite nam se s komentarima

Image verification